Welkom op de website van Herkules
 EN  NL  FR 

News

Herkules en Transpico voortaan onder één koepel.

Geachte relatie


Met enige trots kunnen wij u mede delen dat Herkules en Transpico besloten hebben om per1 augustus 2018hun krachten te bundelen. Het DNA van beide bedrijven is vergelijkbaar. Zowel bij Transpicoals bij Herkulesstaat het streven naar kwaliteit en service voorop. In de gespecialiseerde wereld van de Industriële- en Machine verhuizingen is 1 + 1 in dit geval meer dan 2.

Transpicomet een ervaring van meer dan85 jaar is de onbetwiste marktleiderin België op het vlak van industriële verhuizingen. De Transpico - Indumove groep heeft vestigingen in Niel ten zuiden van Antwerpen, in Nederland in Moerdijk en in Luxemburg. Samen stellen...

Lees meer →


Better hire a professional company

Lees meer →


CMR-verzekering of All-risk?

Internationaal transport over de weg is onderworpen aan de  CMR-conventie, die regelt de contractuele aansprakelijkheid van de vervoerder voor de goederen die hem werden toevertrouwd.

De conventie bepaalt dat de vervoerder contractueel aansprakelijk is voor alle schade die ontstaat aan de toevertrouwde goederen tussen de ontvangst en de aflevering van de goederen of voor vertraging in de levering. De conventie is van dwingend recht, dat wil zeggen dat de partijen er onderling niet van mogen afwijken. 

De conventie voorziet enkele uitzonderingen waarbij de vervoerder zijn aansprakelijkheid kan ontlopen:

de schade of vertraging is te wijten aan een fout van de...

Lees meer →


Klaar voor het serieuze werk?

ik zoek een job ik zoek werk rigger vacature werkaanbieding

Get a head start with HERKULES

Ben je gepassioneerd door techniek en heb je een aansluitende opleiding,
heb je een C of CE rijbewijs, heb je een goede fysieke conditie,
zin in spannend en afwisseld werk, dan is Herkules de place to be !

Profiel tussen de 25 en 45 jaar

Lees meer →


Den Bierpruver verhuist naar het Kristus Koningplein

Antwerpen België Belgium Europa Europe kunstverhuizingen large art removals

EKEREN - Met lede ogen zagen buurtbewoners Den Bierpruver dinsdagmorgen vertrekken. Het beeldje dat de Ekerse bijnaam symboliseert, krijgt op het vernieuwde Kristus Koningplein een prominente plek.

De inwoners van Ekeren staan bekend als ‘bierpruvers’. Op het grondgebied van de Oude Heerlijkheid Ekeren waren vroeger heel wat brouwers actief. In 1990 werd op de hoek van de Driehoekstraat en het Geestenspoor een beeldje onthuld dat de naam Den Bierpruvers kreeg. Na precies 24 jaar, 9 maanden en 24 dagen...

Lees meer →